ZAALVERHUUR

Grote zaal

De grote (toneel) zaal is geschikt voor ca. 340 personen. Tijdens een toneeluitvoering kunnen er maximaal 200 personen zitten. De Grote zaal wordt vaak geboekt voor bruiloften en partijen, toneeluitvoeringen en vergaderingen.

Er is ook gelegenheid voor condoleances, waar rust en tijd voor elkaar centraal staan, met een kopje koffie en belegde broodjes, alles naar wens.

Tijdens bruiloften en partijen kunt u kiezen uit 2 mogelijkheden. Uw feest op basis van een arrangement of op basis van nacalculatie.  U kunt uw wensen aanvullen met belegde broodjes, saté of een buffet.

Foyer / Voorcafe

De foyer is een zeer mooie en gezellige zaal met bar, waar u met een kleiner gezelschap (van 20 tot ca. 90 personen) een heel intiem en gezellig feest kunt vieren. De foyer grenst aan een kleinere zaal die d.m.v. een schuifwand erbij te betrekken is. De foyer is dan vergroot voor een middelgroot gezelschap (tot ca. 150 personen). Er is ruimte genoeg voor een band en/of DJ.

De Vergaderzaal

In de vergaderzaal kunt u terecht met een gezelschap tot ca. 25 personen. Indien gewenst is er een beamer en scherm te huur. De vergaderruimte is in diverse opstellingen te gebruiken. Er is een flip-over aanwezig. De vergaderzaal wordt regelmatig verhuurd voor cursussen, workshops of stemruimte. Vergaderingen met een groter gezelschap kunnen gebruik maken van de grote zaal.

De Gymzaal

De gymzaal wordt voornamelijk gebruikt door verenigingen en schoolgym, maar voor particuliere sportactiviteiten kunt u ook bij ons terecht. De gymzaal is 14m x 24m, 11 meter hoog en voorzien van 2 kleedkamers met douches en toilet. Na de sportieve inspanning kunt u heerlijk afkoelen met een drankje in de foyer. Ook tijdens kinderfeestjes kan er gebruik gemaakt worden van de gymzaal, zoals voebal clinics, apenspel en andere spelen.

Arrangement erbij?

Kinder Feestje?! Geen paniek!

Hiervoor is het Dorpshuis zeer geschikt. Disco (met een echte DJ!)  of spelletjes in gymzaal! Vanaf €10,00 per kind. Na afloop heb je er geen kind meer aan!